You could walk a half-dozen exhibit halls in 2025, or just this one5/12/2025 11:31:15 AM
אנחנו רגילים שבענף האופנה מתקיימות לפחות 2 תערוכות בשנה: אופנת קיץ ואופנת חורף. מה שמייחד את התערוכה בניו יורק היא שהיות והיא משרטטת מגמות בתחום המזון, גם היא מתקיימת פעמיים בשנה: בחודש ינואר ובחודש יוני, מה שנקרא חורף קיץ.
ההצדקה היא, שבהיסטוריה שלה, התערוכה התקבעה כמי שמייצגת מגמות ויש לה השפעה גדולה על מה שרואים במדפים במרכזי הקניות ובסופרמרקטים וכמובן גם על מה שאוכלים במסעדות. לכן, אומרים מארגניה, לאנשי המקצוע, חסכו לכם ביקור בחצי תריסר תערוכות מזון ובואו לניו יורק בקיץ.
התערוכה הקרובה תתקיים במרכז יעבץ בניו יורק בין התאריכים 29 ביוני - 1 ביולי 2025 https://www.specialtyfood.com/fancy-food-shows/summer/ ובתוך קטגוריות המוצגים שבה אפשר יהיה למצוא לפחות 40 מגמות חדשות
ולאנשי המקצוע ולקניינים בתחום המזון, נזכיר כי בחודש אוקטובר תתקיים בקלן שבגרמניה, התערוכה העולמית למזון Anuga https://www.anuga.com/trade-fair/anuga/
באנוגה, ביתן לאומי של ישראל בארגוןם מכון היצוא הישראלי ומציגים אינדיבידואלים ובסה"כ למעלה מ - 7,000 מציגים מכל העולם.
עוד תערוכות מזון בעולם בשנים 2025 - 2026 במנוע החיפוש לתערוכות בחו"ל (בעברית) www.expoexpo.com